Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Obiectivele Grupului de Spitale Medicana

A deveni un centru de atracţie în Orientul Mijlociu, Balcani şi desigur Turcia, pe baza oferirii de servicii la standarde internaţionale pe o scală largă, începând cu chirurgia cardiacă până la centrele de fertilizare in vitro, de la tratamentele moderne de cancer până la cosmetologie, de la neurochirurgie până la transplantul de organe, de la hemodializă până la tratamentul tulburărilor articulaţiei genunchiului şi neurologie. A înfiinţa o Facultate de Medicină în Turcia, care să ofere un sistem de educaţie la standarde internaţionale. A deveni cel mai căutat şi cel mai calificat brand de medicină în Orientul Mijlociu şi Balcani. A oferi servicii medicale la standarde internaţionale.

A asigura pentru populaţia din ţara noastră serviciile în conformitate cu serviciile oferite de cele mai proeminente instituţii medicale. A asigura servicii medicale pentru cetăţenii turci şi cei străini în domeniul cancerului, cardiologie, cardiovascular, fertilizare in vitro, ortopedie, transplant de organe şi neurochirurgie. A transforma Grupul de Spitale Medicana în unul dintre cele mai importante branduri de medicină din sector medical mondial. A distribui cunoştinţele şi experienţa medicală în întreaga lume, cu numele de Grupul de Spitale Medicana. A efectua investiţii în ţări precum Rusia, Bulgaria, ţările din regiunea Balcanilor, Siria, Irak, Algeria şi Liban. A înfiinţa spitale calificate şi dotate cu aparatură tehnologică avansată şi oameni de ştiinţă nu numai în Turcia ci şi în Orientul Mijlociu, Balcani şi Europa şi a îndeplini nevoile pacienţilor care vin din aceste ţări şi regiuni. A fi iniţiatorul turismului medical. A înfiinţa Universitatea Medicana cu scopul pregătirii cadrelor medicale

Obiective locale

În termen scurt, Samsun – Konya şi alte patru sau cinci oraşe în conformitate cu propunerile care se află în stadiul procesului de evaluare.
Universitatea Medicana

Obiective internaţionale

România, Bulgaria, Rusia, Ucraina şi Azerbaidjan

jciCALITATE JCI
Acreditare Joint Commission International
Follow US facebook twitter youtube