Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

GRUPUL MEDICAL MEDICANA; S-A ÎNTÂLNİT ÎN ARNHEM OLANDA CU IUBITORII ORAŞULUI KONYA

medicana-konya-gecesi-1

A doua ediţie a Zilei Iubitorii Oraşului Konya organizată din partea Fundaţiei Culturale şi de Solidaritate Konya (Culturule Stichting Konya) care activează în Olanda; sa bucurat de o largă participaţie din mai multe oraşe în principal Amsterdam, Rotterdam, Zaandam şi Utrech.

În cadrul  programul la care în numele Grupului Medical Medicana pionierul spitalelor private din Turcia au participat Directorului de Marketing şi Operaţiuni Necdet  Kandemir, Dr. Lütfi Şimşek şi Prof. Dr. Tunç Cevat Öğün Specialist în Ortopedie şi Traumatologie, Prof. Dr. Celalletin Vatansev Specialist Chirurgie Generală şi Dr. Doc. Özerk Okutan Specialist în Neurochirurgie  ai spitalului MEDICANA Konya, au fost oferite informaţii referitoare celor 10 spitale din acest grup. Participanților care aşteaptă luni de zile în Olanda pentru tratament, le-au fost transmise operaţii detaliate în privinţa serviciilor de tratament evoluate din Turcia şi convenţiilor încheiate cu instituţiile de asigurare private.

Programul; a fost realizat cu participarea multor vizitatori din care cei mai importanţi sunt İsa Müfit Mutlu Vice-consulul Consulatului General Deventer, Vecih Er Vice-preşedintele Federaţiei Tinerilor Oameni de Afaceri din Olanda (HOGİAF), Ebubekik Öztüre Directorul Organului de Comunicare dintre Statul Olandez şi Musulmani (CMO), Av. Bahadır Arabacı Preşedintele Clubului Echipei de Fotbal  Arnhem VV Elsweide şi fotbalişti.

medicana-konya-gecesi-2

jciCALITATE JCI
Acreditare Joint Commission International
Follow US facebook twitter youtube