Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

HATICE DIN IRAK ŞI-A DOBÂNDIT NOUA FAŢĂ ÎN TURCIA

133ırak yuz nakli kız

Fetiţa Irakiană în vârstă de 9 ani venită pe lume cu anormalii cum ar fi defecte formale apărute datorită sudări premature a oaselor craniului, distanţa dintre ochi mai mare decât cea normală numită cap de leu, nas extraordinar de larg, după operaţia efectuată la Spitalul Medicana Beylikdüzü care a durat 10 ore a zâmbit din nou vieţii.

Această operaţie dificilă şi riscantă a fost efectuată de patru echipe diferite. În cadrul operaţiei la care au participat doctori Prof.Dr. Necmettin Kutlu Specialist în Chirurgie Plastică şi Reconstructivă, Neurochirurgii  Prof. Dr. Hidayet Akdemir şi Op. Dr. Bülent Fahri Kılınçoğlu, Op. Dr. Turgut Yoleri Specialist în Boli Oftalmologice, orbitele şi nasul fiind remodelate au fost amplasate în locurile anatomice normale. Primul pas în timpul operaţiei a fost scoaterea părţii frontale a craniului protejându-se cortexul cerebral şi creierul şi ridicarea completă a pielii faciale.

A FOST REMODELATĂ 

Orbitele cu întindere laterală au fost tăiate din patru părţii fără degradarea orbitei şi aduse în forma unui cub independent. Ulterior a fost eliminat surplusul  punţii nasului lăţit. A mai fost asigurată integritatea structuri oaselor nasului şi orbitele au fost amplasate pe axele normale protejându-se simetria. Defectul formal din aspectul craniului a fost eliminat prin împărţirea în bucăţi a craniului şi aducerea în stare simetrică. Craniul a fost tăiat şi remodelat.

jciCALITATE JCI
Acreditare Joint Commission International
Follow US facebook twitter youtube