Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

BEBELUŞUL DIN KOSOVO ÎN VÂRSTĂ DE NUMAI 5 ZILE A SALUTAT DIN NOU VIAŢA

medicana-camlica-kalp-damar-cerrahisi-1

Bebeluşul din Kosovo Elion Thaqi în vârstă de numai 5 zile neoperat în Kosovo şi în Italia,  care suferea de o boală cardiacă mortală, a salutat din nou viaţa după operaţia reuşită efectuată la Spitalul Medicana Çamlıca.

Bebeluşul din Kosovo Elion Thaqi în vârstă de numai 5 zile născut cu un sigur ventricul cardiac şi totodată cu cele 2 artere principale care ies din cord inverse, urma să fie trimis din partea Ministerul Sănătăţi din Kosova în Italia, dar bebeluşul nefiind acceptat în Italia pe motivul că operaţia este foarte riscantă a fost trimis la Spitalul Medicana Çamlıca. În prima etapă, la Spitalul Medicana Çamlıca bebeluşului din Kosovo  i-au fost făcute analizele necesare după care a fost operat de Dr. Docent Specialist în Chirurgie Cardiovasculară Ahmet Kırbaş împreună cu Dr. Docent Ercan Eren şi Dr. Specialist Anestezist Nurşen Tanrıkulu. După operaţia reuşită bebeluşul s-a însănătoşit. 

Dr. Docent Specialist în Chirurgie Cardiovasculară Ahmet Kırbaş informând că aceasta este un caz foarte rar întâlnit a relatat „ Bebeluşul când a ajuns la noi era deja învineţit. Bebeluşul avea o anomalie foarte complexă. Aortele şi arterele pulmonare ale celor 2 artere principale care ies din cord (artera care duce sângele din inimă la plămâni) erau inverse. De asemenea în structura internă a cordului nu existau şanţurile care împart în două cordul şi avea forament ovale. De asemenea artera principală care merge spre plămâni era strâmtă. Prin operaţie problema oxigenări sângelui de care avea nevoie bebeluşul, a fost rezolvată prin înlocuirea arterei aorte principale şi a arterei principale care transportă sângele de la inimă la plămâni cu artere artificiale numite şunt. De asemenea, deoarece bebeluşul avea numai 5 zile şi perioada petrecută la reanimare a fost tot atât de dificilă cât şi operaţia în sine, cu toate acestea, în prezent starea bebeluşului este foarte bună şi aşteptăm să fie externat în curând”

Shqip Thaqi mama bebeluşului din Kosovo, a relatat „ Le mulţumim foarte mult doctorilor şi echipei de la Spitalul Medicana. Starea actuală a copilului nostru este foarte bună şi el se însănătoşeşte pe zi ce trece. Cel mai mare vis al nostru este să îl aducem şi să îl plimbăm pe Elion în Turcia când se va face mare.”

medicana-camlica-kalp-damar-cerrahisi-2

jciCALITATE JCI
Acreditare Joint Commission International
Follow US facebook twitter youtube