Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

TÂNĂRUL CARE TRĂIEŞTE ÎN OLANDA, S-A ÎNSUFLEŢIT LA MEDICANA

229IMG 062933333

Olcay Demirkol care trăieşte în Olanda venit în Turcia să îşi petreacă vacanţa, datorită tratamentului greşit aplicat în Olanda şi a îndrumări eronate a medicilor era pe cale să-şi piardă viața. Demirkol care a fost operat de sinuzită în Olanda în luna Februarie şi care a suferit nenumărate complicaţii ulterior operaţiei, a venit în Turcia să-şi petreacă vacanţa în urma asigurări medicilor în privinţa că nu există nici o problemă.

Demirkol a cărui stare s-a agravat după venirea sa în Turcia, după ce a trecut pe la mai multe policlinici a fost adus la spitalul Medicana Bahçelievler, unde după investigaţiile făcute a fost dus de urgenţă la operaţie. Olcay Demirkol care a avut parte de totalitatea complicaţiilor legate de sinuzită inclusiv degradarea oaselor din jurul ochilor chiar şi a cortexului cerebral după operaţia încheiată cu succes s-a însănătoşit.

Tatăl lui Olcay Demirkol precizând că este foarte fericit de faptul că operaţia a avut succes a relatat „  Medicii de la Spitalul Medicana îşi îndeplinesc într-adevăr foarte bine sarcinile. Starea actuală a copilului nostru este foarte bună şi se îmbunătăţeşte şi mai mult pe zi ce trece. Mulţumim foarte mult Spitalului Medicana”.  

Dr. Op. Specialist în otorinolaringologie care a realizat operaţia referitor subiectului a spus: „Pacientul s-a prezentat la policlinică datorită umflări ochilor, de acolo l-au trimis la neurochirurgie. De la neurochirurgie a venit la noi. În urma investigaţiilor efectuate s-a constatat că sinusurile sunt pline, oasele din jurul ochilor s-au topit şi cortexul cerebral a devenit inactiv. Am operat de urgenţă pacientul şi i-am curăţat toate sinusurile. I-am deschis fruntea prin intervenţie deschisă şi i-am reparat oasele topite. Acest fel de cazuri nu sunt des întâlnite. Pacientul a întârziat mult în tratament, dacă ar fi venit puţin mai târziu boala ar fi putut avea urmări foarte grave.”

Sinuzita Poate Fi Mortală  

Dr. Op. Süleyman Kumbasar care a arătat că la tânărul pacient s-au ivit toate complicaţiile legate de sinuzită ; a relatat astfel „ Dacă acest pacient nu ar fi fost operat, datorită complicaţiilor orbitale risca apariţia unor deficienţe de vedere care putea duce la orbire. Au fost descoperite probleme în zona cerebrală devenită inactivă datorate complicaţii dezvoltate sub formă de meningită şi encefalită, mai mult afecţiunea de care acesta suferea prin creşterea febrei s-ar fi putut solda cu moartea subiectului. De aceea oameni în cazul în care după răceli, gripe şi infecţii virale durata şi particularităţile boli suferă schimbări adică dacă consistenţa lichidul scurs din nas se îngroaşă şi îşi schimbă culoarea trebuie să se prezinte neapărat la un specialist în ORL.

jciCALITATE JCI
Acreditare Joint Commission International
Follow US facebook twitter youtube