Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

PACIENTA OLANDEZĂ S-A ÎNSĂNĂTOŞIT LA SPITALUL MEDICANA

84IMG 0599yyy

Hürsev Sevinç un cetăţean Turc cu reşedinţa în Olanda a fost operată la o clinică din Olanda datorită diagnosticului de deplasare disc şi în urma tratamentului greşit aplicat din partea medicilor din Olanda a ajuns în situaţia de a nu mai putea merge. Sevinç care nu a reuşit să-şi recupereze sănătatea în nici un spital din Olanda a fost externată din Centrul de Ştiinţe Neurologice Secţia de Coloană Vertebrală şi Ortopedie părăsind pe picioare spitalul Medicana,  după legarea oaselor unul de altul cu ajutorul şuruburilor direct din piele printr-o tehnică aplicată rar în Turcia şi foarte recentă.

Hürrsev Sevinç pacienta operată referitor celor trăite a spus „ După ce am fost operată în Olanda a început să-mi amorţească genunchiul şi din această cauză începusem să nu mai pot să mă aşez şi să merg.  Nu puteam să duc nimic, aveam dureri foarte mari şi începusem să am depresiuni mentale. Când mă duceam la medicii din Olanda îmi spuneau că nu am nimic şi mă trimeteau acasă. Am fost victimă îndrumărilor greşite ale medicilor. După ce am fost operată la Medicana mă simt foarte bine. În oraşul în care locuiesc am prieteni care se află într-o situaţie mai rea decât era cea a mea. O să fiu un exemplu pentru ei şi o să vă recomand”.

Dr. Op. Soner Büyükkınacı din cadrul Centrului de Ştiinţe Neurologice Secţia de Coloană Vertebrală şi Ortopedie de la Medicana care a realizat operaţia; „Pacienta a venit la noi după ce a suferit anterior o operaţie. După operaţia realizată în Olanda acuzaţiile nu s-au remediat, mai mul acestea au luat amploare şi se afla pe poziţia unei paciente care întâmpină greutăţi în desfăşurarea vieţi de rutină. Când a venit la noi avea acuzaţii grave. De asemenea în timp ce stătea de vorbă cu noi avea spasme ale mâinilor şi prezenta dificultăţi serioase în mişcări. După explorările realizate am constatat că este vorba despre o deplasare de disc. De asemenea am stabilit că prin operaţie anterioară fragmentul herniat  nu fusese îndepărtată suficient şi din această cauză durerile de picioare nu trecuseră de loc. Bineînţeles operaţia de hernie nu este suficientă în această situaţie. Este necesară efectuarea unei stabilizări adică  o operaţie de legare între ele ale oaselor mijlocului. Există diverse tehnici aplicate pe plan mondial în această privinţă. Cu toate acestea am aplicat bolnavei tehnica legări oaselor unul de altul cu ajutorul şuruburilor direct din piele, care actual este o tehnică aplicată foarte rar în Istanbul.  Operaţia realizată de noi este al cincilea caz din Istanbul. Adică o operaţiune efectuată foarte rar. În prezent pacienta este foarte bine şi este în stare să îşi facă singură toate treburile cotidiene. 

Persoanele care urmează să fie operate de Hernie sau de Deplasare Coloană Vertebrală trebuie să fie foarte atenţi! 

Dr. Op. Soner Büyükkınacı de la Centrul de Ştiinţe Neurologice Secţia de Coloană Vertebrală şi Ortopedie  avertizându-i pe cei care urmează să fie supuşi operaţiilor de acest gen; spunând „ În primul rând medicul care va realiza operaţia trebuie să aibă cunoştinţele tehnice şi experienţa necesară, în plus este necesară existenţa aparaturi de imagistică de nivel superior corespunzătoare ramurii de  chirurgiei a coloanei vertebrale  şi instrumentele de operaţie adecvate. Dacă centrul ales este profilat pe chirurgia coloanei vertebrale, alternativele de tratament oferite bolnavilor şi succesul tratamentului vor creşte în mod considerabil.”x

jciCALITATE JCI
Acreditare Joint Commission International
Follow US facebook twitter youtube