Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

BEBELUŞUL DIN KOSOVO SA REÎNTORS LA VIAŢĂ ÎN SPITALUL MEDICANA

59medicana-kosovali-bebek-1

Bebeluşul din Kosovo în vârstă de numai 40 de zile care neputând fi tratat în ţara sa a fost trimis din partea Ministerului Sănătăţi din Cosovo la Spitalul Medicana Çamlıca şi care avea probleme natale vitale la nivelul cordului, prin operaţia efectuată la Spitalul Medicana Çamlıca sa reîntors la viată.

Bebeluşul din Kosovo născut la data de 14 Februarie a cărui boală nefiind depistată imediat după naştere a fost trimis acasă, după anumite simptom cum ar fi asfixierea şi învineţirea a fost pus sub tratament în ţara sa. După investigaţiile întreprinse a reieşit că bebeluşului în vârstă de 40 de zile îi lipseşte unul dintre ventricule, că are forament ovale de dimensiuni mari respectiv că artera principală care transportă sângele de la inimă la plămâni  nu este dezvoltată, situaţie care necesită operaţia de urgenţă. Deoarece operaţia respectivă nu poate fi realizată în ţara sa, bebeluşul a fost trimis din partea Ministerului Sănătăţii din Kosovo la Spitalul Medicana Çamlıca. În prima etapă, la Spitalul Medicana Çamlıca bebeluşului din Kosovo  i-au fost făcute analizele necesare după care a fost operat de Dr. Docent Specialist în Chirurgie Cardiovasculară Ahmet Kırbaş împreună cu Dr. Docent Ercan Eren şi Dr. Specialist Anestezist Nurşen Tanrıkulu. După operaţia reuşită bebeluşul s-a însănătoşit. 

Ferat Gjata tatăl bebeluşului din Kosovo arătând că este foarte fericit că operaţia a fost reuşită; a relatat „Medicii de la Spitalul Medicana îşi îndeplinesc într-adevăr foarte bine sarcinile. Le mulţumim foarte mult doctorilor şi echipei de la Spitalul Medicana. Starea actuală a copilului nostru este foarte bună şi se însănătoşeşte pe zi ce trece. Îi mulţumim Spitalului Medicana.”

Prof. Dr. Ömer Işık Specialist în Chirurgie Cardiovasculară unul dintre doctori care au realizat operaţia a spus „Bebeluşul a venit la noi cu toate informaţiile colectare şi situaţia cordului depistată în mod detaliat. Boala bebeluşului nefiind observată la naştere acesta a fost trimis acasă. După ce bebeluşul a început să se înverzească, în ţara sa  i-au fost făcute toate investigaţiile fiindu-i depistată boala; Boala de care acesta suferea era neexistenţa în întregime a unuia dintre ventricule, neintegritatea orificiului de comunicare dintre atrii cunoscută în popor sub numele de gaura în inimă şi nedezvoltarea completă a arterei principale care transportă sângele ieşit din inimă spre plămâni. Aceste 3 anomalii pot exista în nenumărate cazuri separat una de cealaltă dar existenţa lor împreună ne-a surprins sub forma unui caz special. Prin operaţie am asigurat transportul sângelui de la artera principală (aortă) la artera pulmonară prin implantarea unei artere artificiale. După ajungerea sângele la artera pulmonară acesta oxigenându-se sa întors înapoi la inimă. Actual bebeluşul nu se mai înverzeşte şi valoarea oxigenului s-a dublat. Daca progresele vor continua îl vom  externa peste 3-5 zile. 

271medicana-kosovali-bebek-2  291medicana-kosovali-bebek-3 
jciCALITATE JCI
Acreditare Joint Commission International
Follow US facebook twitter youtube