Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Raza de speranţă venită din Turcia spre Somalia

238medicana-bahcelievler-fizik-tedavi-ve-rehabilitasyon

Clinica de Fizioterapie şi Reabilitare a Spitalului Medicana Bahçelievler  i-a redat lui Barkhadle Mohammed mâinile pe care acesta nu şi le mai putea folosi.

Yusuf BarkhadleMohammed  (52 ani) paralizat total la pat în urma accidentului rutier petrecut în urmă cu 5 ani, după tratamentul aplicat în spitalul Medicana Bahçelievler s-a reîntors la viaţa normală. Mohammed care nu a putut fi tratat datorită deficienţelor medicale din Somalia în momentul veniri la spitalul nostru; îşi pierduse speranţa vieţii, nu îşi pute folosi mâinile şi prezenta răni datorate şederi nemişcate în pat. 

După tratamentele aplicate din partea Unităţilor de Fizioterapie şi Reabilitare respectiv Chirurgie Plastică ale Spitalului Medicana Bahçelievler, la scurt timp rănile pacientului dând semne de vindecare acesta a început să-şi folosească cu uşurinţă mâinile. Mohammed a cărui dorinţă este de a  se plimba prin Turcia şi a cunoaşte în de-aproape locuitorii acestei ţări, a părăsit spitalul fiind foarte mulţumit de interesul care i-a fost acordat din partea angajaţilor secţiilor de Fizioterapie şi Reabilitare respectiv Chirurgie Plastică ale Spitalului Medicana Bahçelievler.

jciCALITATE JCI
Acreditare Joint Commission International
Follow US facebook twitter youtube