Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

ABDULLAH MUHAMMED DIN IRAK ÎN VÂRSTĂ DE 2 ANI SA A FOST READUS LA VIAŢĂ DUPĂ OPERAŢIA REUŞITĂ EFECTUATĂ PE CREIERUL MIC

După investigaţiile medicale efectuate ulterior internări lui Abdullah Muhammed trimis din partea Ministerului Sănătăţi din Irak la Spitalul Medicana International Istanbul pentru beneficierea de un tratament progresist, s-a stabilit existenţa unui ghem vascular care a sângerat (cavernom)  în zona trunchiului cerebral (pons). Micuţul Irakian Abdullah Muhammed  a fost supus unei operaţii pe creierul mic realizată la secţia de Neurochirurgie a Spitalului Medicana Internaţional Istanblul din partea echipei  formată din Prof. Dr. Hidayet Ekdemir Dr. Op. Türker Karancı şi Specialist Anestezist Dr. Mehmet Hayrlıoğlu care a durat timp de aproximativ 6 ore şi s-a încheiat cu succes.

La consultaţia ulterioară operaţiei suportate de Abdulah Muhemmed care se însănătoşeşte văzând cu ochii în patul secţiei de reanimare şi salonului,  s-a observat că dificultatea la înghiţire a fost remediată începând astfel să se hrănească suficient şi că însănătoşirea paraliziei ochilor, braţelor şi picioarelor continuă. Prof. Dr. Hidayet Akdemir care a efectuat operaţia a declarat că boala respectivă este cauzată de un ghem vascular natal şi că operaţia bolilor din această zonă sunt foarte dificile şi riscante. Totodată Dr. Akdemir, a mai precizat şi că, cavernomul trunchiului cerebral al lui Abdullah Muhammed este o boală benignă rar întâlnită care poate fi operată numai în câteva spitale perfecţionate din întreaga lume şi din ţara noastră şi că au evacuat întregul ghem vascular de la acest pacient fără a da naştere nici unui risc suplimentar şi nu este necesară urmarea unui tratament alternativ.

Prof. Dr. Hidayet Akdemir a precizat că zona trunchiului cerebral (pons)  este o zonă vitală a creierului, o zonă tranzitorie principală a nervilor  care  asigură forţa centrului mişcării ochilor, braţelor şi picioarelor . Prof. Dr. Hidayet Akdemir a subliniat că în ţara noastră după dezvoltările şi investiţiile făcute în sectorul sănătăţii din Turcia, actual există chirurgi dotaţi cu experienţa necesară care pot realiza operaţii vitale şi caracteristice pe creierul mic  cum ar fi cele din  zona trunchiului cerebral (pons) precum şi importanţa faptului că pentru posibilitatea efectuări operaţiilor pe creierul mic  de un asemenea risc, pe lângă substructura suficientă a spitalului contează nespus de mult şi experienţa chirurgicală în domeniu.

jciCALITATE JCI
Acreditare Joint Commission International
Follow US facebook twitter youtube