Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

GRUPUL MEDICAL MEDICANA A FOST SPONSORUL CELUI MAI MARE PROGRAM DE IFTAR DIN EUROPA

medicana-international-amsterdam-iftar-1

Grupul Medical Medicana unul dintre principalele spitale private din Turcia; a fost sponsorul  invitaţie la İftar, organizată în fiecare an în Luna Ramazanului în oraşul Amsterdam din Olanda, ce oferă posibilitatea întruniri poporului Musulman care trăieşte în Europa.

Programul de iftar la care au participat 2.500 de persoane şi căruia îi  este acordat  un mare interes şi din partea Musulmanilor Olandezi precum şi a cetăţenii membrii ai altor ţari care trăiesc în Olanda, deţine particularitatea de a fi invitaţia la iftar cu cea mai întinsă participaţie dintre cele realizate un Europa.

Reha Özkaya Coordonatorul General  al Grupului Medical Medicana şi ceilalţi conducători de nivel superior care şi-a asumat sarcina de gazdă în invitaţia de Iftar organizată în numele Grupului Medical Medicana, întrunindu-se cu reprezentanţii organizaţiilor neguvernamentale din Olanda cu ocazia invitaţiei la iftar, au făcut schimb de păreri într-o lungă şedinţă ţinută referitor lucrurilor care sunt de făcut în Olanda şi Europa.

Directorul de Marketing şi Operaţiuni Necdet  Kandemir, Directorul Servicii Pacienţi Fulya Erdemil şi Directorul General al Spitalului Medicana Konya Dr. Lütfi Şimşek în cadrul Contactelor din Olanda la care au participat au purtat discuiții cu comisii în Roterdam şi în Amsterdam şi au modelat viitoarele acţiuni de organizare.

În cadrul organizaţiei căruia i-a fost acordat un mare interes din partea Musulmanilor Olandezi şi cetăţenii membrii ai altor ţari care trăiesc în Olanda precum din partea membrii presei; au dat dovadă de interes şi mulţi dintre pionerii opiniei publice cum ar fi Yusuf Yorulmaz Preşedintele TUKEM în numele lui HDV (Fundaţia Religioasă din Olanda/Islamitische Stichting Nederland), Erim Uğurlu Secretarul general al Federaţiei Turce din Olanda (Federatieva nIdealistisch Democratische Turkse Organisaties ), Ahmet Çömlekçi Responsabil de Cultură şi Ardă, Yusuf Yorulmaz Preşedintele Centrului Cultural Educativ Turc, Tunahan Kuzu Deputat de Origine Turcă, Hüseyin Bostancı Preşedintele General al Fundaţiei Culturale şi de Solidaritate din Konya (Culturele Stichting Konya ), Dr. İsmail Hilmi Bilgi  Ataşatul Serviciilor Religioase din cadrul Consulatului General Al Republici Turce din Rotterdam dar şi Preotul Daminee Marleen Blootens de la biserica Noord din Amsterdam.

medicana-international-amsterdam-iftar-2

jciCALITATE JCI
Acreditare Joint Commission International
Follow US facebook twitter youtube