Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

GRUPUL MEDICAL MEDICANA; A PARTICIPAT LA EDIŢIA A 10-A A EXPOZIŢIEI INTERNAŢIONALE DIN LIBIA

medicana-libya-uluslararasi-saglik-fuari

Grupul Medical Medicana, participând la „Expoziţia de Sănătatate” organizată a zecea oară în perioada de 10 Septembrie – 12 Septembrie  în Tripoli capitala Libiei a contribuit la promovarea activităţilor în domeniul Turismului de Sănătate din Turcia.

La organizarea care reprezintă una dintre cele mai vaste expoziţii din Africa de Nord pe lângă Turcia s-a mai întrunit şi participaţia unui număr de 32 de ţări printre care şi Iordania, Franţa, Germania, Tunisia, Grecia, Coreea, Insulele Filipine, Italia, America şi Egipt.

Standului Grupului Medical Medicana; s-a bucurat de marele interes acordat de Nureddin Dughman Preşedintele Sănătății din Libia şi Comisiile Prezidențiale, Ali Kemal Aydın Ambasadorul Turc din Libia, Abd Alati Al Alami Preşedintele Comisiei Sănătăţii din Parlament, consilierul televiziuni de Stat din Libia şi al mediei Expoziţiilor,  Cronicari de la ziarele Algad, Alliua, Medicină Libia, Febrayer ve Mal Wa Amal.

Nureddin Dughman Preşedintele Sănătăţii din Libia care a vizitat şi standul Grupului Medical Medicana; s-a exprimat că au fost întreprinse activităţi în vederea construiri, întreţineri şi renovări spitalelor din Libia şi în acest scop a fost alocat un fond de 100 milioane de LD pentru complexele de sănătate din cadrul spitalelor existente şi că acestea vor avea o contribuţie serioasă la rezolvarea problemelor principale de sănătate din Libia. A mai comunicat că pe parcursul anului 2012 pentru bolnavi trimişi de Libia în străinătate a fost cheltuită o sumă de 2,3 miliarde de LD şi că se preconizează că pentru anul 2013 această sumă va fi de 1 miliard de LD. Preşedintele menţionând că în urmă cu câteva luni s-a înţeles în principiu cu Uniunea Europeană în vederea înființării Sistemului de Servicii Medicale a adăugat că sistemul respectiv ce urmează să fie desfăşurat pe  o perioadă de 4 ani va aduce şi el la rândul său o contribuţie serioasă.

În cadrul adunărilor ţinute de-lungul expoziţiei au fost oferite informaţii la referitor lucrurilor care trebuie întreprinse după reforma din 17 Februarie pentru atingerea standardelor de sănătate de care are nevoie poporul Libian, viitoarei Politici de Sănătate, competenţilor şi persoanelor decizătoare.

jciCALITATE JCI
Acreditare Joint Commission International
Follow US facebook twitter youtube