Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Spitalul Medicana Konya

medicana-konya

Centru Anatolian de medicină

Spitalul Medicana Konya este unul dintre cele mai mari şi mai extinse spitale din Anatolia Centrală cu o suprafaţă interioară de 28.250 metri pătraţi, construită pe un teren cu o suprafaţă totală de 7.000 de metri pătraţi.

Spitalul Medicana Konya este dotat cu o tehnologie de ultimă generaţie. Spitalul oferă servicii în toate specialităţile medicale şi a introdus un nou standard în regiune cu privire la serviciile de Oncologie şi Radioterapie iar alături de spitalele din Ankara şi Istanbul a devenit Centru de cardiologie şi Chirurgie cardiacă. Dotat cu tehnologie de ultimă generaţie, spitalul oferă de asemenea pe scară largă şi servicii de fertilizare in vitro.

Tehnologie de ultimă generaţie în Inima Anatoliei.

Proiectarea şi construcţia Spitalului Medicana Konya au fost de asemenea realizate în conformitate cu criteriile JCI. Unitatea de Terapie Intensivă Generală, Unitatea de Terapie Intensivă pentru Chirurgie Cardiovasculară şi Unităţile pentru Terapie Intensivă Coronariană şi pentru Terapie Intensivă pentru Noi Născuţi au fost proiectate pe baza celor mai recente tehnologii şi arhitectură spitaliceascăCu scopul acordării de prioritate confortului pacienţilor, camerele CIP, VIP şi standard şi camerele de terapie intensivă sunt echipate cu toate sistemele necesare pentru realizarea de operaţii şi tratamente

Toate procedeele de diagnosticare şi tratament efectuate la Spitalul Medicana Konya sunt efectuate prin intermediul unei echipe medicale formate din academicieni şi aparatură medicală de tehnologie avansată. Sălile de operaţie sunt dotate cu tehnologie de ultimă generaţie şi deţin echipamente tehnologice care permit efectuarea de multiple intervenţii chirurgicale în acelaşi timp.Spitalul este dotat cu un aparat de Tomografie computerizată (CT) multi-slice cu 64 de canale (multi-detector), un aparat de imagistică pe bază de Rezonanţă magnetică tesla 1.5 (MRI), un ecograf de ultimă generaţie în 4 dimensiuni pentru afecţiunile ginecologice, un sistem PACS (sistem de arhivarea şi comunicarea imaginilor), un aparat PET CT pentru întregul corp şi o Cameră Gama cu două capete (double head). Aici este acordată prioritate calităţii, siguranţei, confortului şi intimităţii serviciilor medicale iar astfel tratamentele pentru cancer sunt realizate la cele mai înalte standarde aplicate şi acceptate pe plan global

. În cadrul departamentului de Oncologie cu radiaţii din Spitalului Medicana Konya, aparatele de Accelerare Lineară de Energie Ridicată (High Energy Linear Accelerator), Accelerarea Lineară de Energie Unică (Single Energy Linear Accelerator), Brahiterapie HDR (High Dose Rate), Simulator, Simulator PET-CT, Sistemul de reţea de radioterapie şi Sistemele de planificarea tridimensională a tratamentelor sunt utilizate pentru prima dată în Konya şi există doar într-un număr redus de centre medicale din lume şi din ţara noastră.

Confort şi uşurinţă în Centrul Anatoliei

Camerele din Spitalul Medicana Konya au fost proiectate astfel încât să ofere prioritate confortului pacientului. Confortul maxim este combinat cu necesarul în sălile de operaţii unde operaţiile şi tratamentele sunt efectuate luând în considerare nevoile pacienţilor, însoţitorilor acestora şi personalului medical. Infrastructura a fost realizată luând în considerare confortul care permite pacienţilor să îşi poată continua activităţile zilnice de-a lungul perioadei de spitalizare. Pe tot parcursul perioadei de spitalizare, pacienţii vor avea posibilitatea să ţină legătura atât cu echipa formată din personalul medical ce răspunde de tratamentul lor  precum şi cu lumea de afară, prin utilizarea unei tehnologii de ultimă generaţie.

Spitalul Medicana Konya oferă servicii medicale la standarde internaţionale în Konya şi asigură adunarea sub un singur acoperiş a tuturor serviciilor medicale necesare în regiune. Spitalul Medicana Konya se remarcă prin serviciile acordate în domeniul cardiologiei, chirurgiei cardiovasculare, ginecologie şi obstetrică, afecţiuni pediatrice, oftalmologie, otorinolaringologie, dermatologie, chirurgie plastică, afecţiuni interne, endocrinologie, check-up, afecţiuni ale toracelui, chirurgie toracică, ortopedie, fizioterapie şi recuperare, gastroenterologie, stomatologie, urgenţe, radiologie, laboratoare medicale şi unităţi de terapie intensivă. Serviciile oferite completează deficienţele existente în cadrul altor instituţii în domeniul tratamentelor avansate pentru cancer, microchirurgie, chirurgia traumatică, chirurgia coloanei vertebrale şi protetică şi fertilizare in vitro.

Spitalul Medicana Konya este unul dintre cele mai bine dezvoltate centre medicale nu numai din Konya ci de asemenea din ţările Europene. Aici, populaţia muncitoare este în număr ridicat iar infrastructura tehnologică a spitalului, personalul medical experimentat şi arhitectura modernă a spitalului sunt aspecte care îşi spun cuvântul. Spitalul Medicana Konya are o mare contribuţie la turismul medical datorită serviciilor de calitate ridicată pe care le oferă. Spitalul Medicana International Ankara ocupă primul plan în special prin departamentele sale de fertilizare in vitro, oftalmologie, stomatologie, chirurgie plastică, proteze şi cosmetologie.

 

jciCALITATE JCI
Acreditare Joint Commission International
Follow US facebook twitter youtube