Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Centrul pentru Cancer

cancer-center

Atât în Turcia cât şi în întreaga lume, apariţia cancerului, marea problemă a secolului nostru, este în continuă creştere. În ţara noastră, în fiecare an 200.000 de noi subiecţi sunt diagnosticaţi cu cancer. Obiectivul nostru este să oferim pacienţilor diagnosticare şi tratament pe baza tehnologiilor avansate şi a medicilor specialişti cu experienţă în tehnicile moderne de tratament.

Tratamentul pentru cancer cuprinde o grupă de terapii care necesită cooperarea dintre multiple specialităţi medicale. Astfel, diverse discipline chirurgicale cooperează cu medicii specialişti în oncologia cu radiaţii şi oncologie medicală. Pe parcursul procesului de diagnosticare, patologia joacă o mare importanţă în timp ce departamentele de radiologie şi medicină nucleară susţin procesul de diagnosticare şi monitorizează rezultatele tratamentului

La majoritatea pacienţilor care suferă de cancer, primul pas al tratamentului îl constituie extirparea masei tumorale. Prin această intervenţie, nu numai că este posibilă stabilirea diagnosticului ci şi finalizarea sa. În funcţie de localizare şi organul implicat, există diverse discipline chirurgicale care sunt implicate în proces; Intervenţia primară este efectuată de disciplinele chirurgicale care includ chirurgia generală, ortopedia, otorinolaringologia, ginecologia sau chirurgia pulmonară, oftalmologia şi urologia. Terapia post-operatorie este susţinută de departamentele de oncologie medicală şi oncologie cu radiaţii.

Oncologia medicală se referă la disciplinele ştiinţifice care tratează cancerul pe bază de medicamente (tratamente medicamentoase). Oncologia medicală tratează pacientul care suferă de cancer pe de o parte prin medicamente anti-cancer (chimioterapie) şi pe de altă parte încearcă să elimine probleme interne (infecţii, tulburări renale, tulburări cardiace, tulburări de alimentaţie etc.).

În cadrul oncologiei cu radiaţii sunt utilizate aparate cu raze X. Procedurile oncologiei cu radiaţii nu sunt aplicate numai cu scopul eliminării celulelor canceroase ci şi pentru distrugerea cancerului prin iradierea directă a tumorilor pacienţilor care nu pot fi operaţi

Tehnologii medicale moderne de ultimă generaţie

În prezent, în cadrul oncologiei cu radiaţii, datorită aparatelor care utilizează o tehnologie avansată este posibilă identificarea timpurie a cancerului (înainte ca celulele anormale din ţesutul canceros să ajungă la un anumit volum) şi tratarea directă a ţesutului implicat.

Pe baza utilizării acestor aparate este posibil ca

  • Tumorile localizate la nivelul sânului, capului, gâtului şi plămânilor să fie tratate.
  • Să fie tratate tumori profunde sau superficiale localizate la nivelul altor organe.

Mai mult decât atât, datorită aparaturii care poate identifica ţesutul implicat, sunt obţinute rezultate de mare succes în următoarele domenii:

  • Diagnosticarea de bază şi clasificarea gradului de cancer,
  • Determinarea extinderii sale;
  • Evaluarea răspunsului la tratament
  • Determinarea sarcinii de celule de cancer viabile pentru planificarea tratamentului pentru cancer,
  • Planificarea celui mai bun tratament posibil pentru pacient,
  • Uşurinţa utilizării tratamentului pentru toţi bolnavii de cancer şi asigurarea celui mai ridicat nivel de confort pentru pacienţi

Formular informaţii pacient

jciCALITATE JCI
Acreditare Joint Commission International
Follow US facebook twitter youtube